South Carolina

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u South Carolina

Некретнина за продају у Јужној Каролини

Јужна Каролина се састоји од 46 округа. Завршава север са Северном Каролином, јужно и западно са Грузијом, док на истоку оплакује Атлантски океан.

Јужна Каролина је држава југоисточно од Сједињених Држава, позната по својим суптропским плажама и мочварним острвима. Чарлстон, на обали, је историјски град са пастелним кућама, типичним јужним плантажама и тврђавом Сумтер, где су испаљени први снимци грађанског рата. На северу је Гранд Странд, шеталиште од 60 миља, познато по голф игралиштима и одмаралишту Миртле Беацх.

Да ли сте заинтересовани за продају своје куће ускоро или за куповину некретнина за продају у Јужној Каролини? Ако јесте, вероватно се надате да ћете продати када је тржиште у праву. Неки људи су тако намерни да продају у правом тренутку да им се намјерно противе док се тржиште не окрене према њима. Међутим, немају сви луксуз да чекају да продају свој дом. Због својих околности морају продати што прије. Без обзира на вашу ситуацију, и даље је важно знати тржиште некретнина у Јужној Каролини. Тржиште за становање у Јужној Каролини је у праву јер је ово сјајно вријеме за продају. Срећом за продавце, тржиште је ове године на њиховој страни.

У ствари, то је било у последњих 12 месеци и очекује се да ће се наставити у наредних 12 месеци. Прошле године, тржиште некретнина у Јужној Каролини повећало се за више од 6%. У наредној години очекује се наставак раста за скоро 5% више. Цене су још увек довољно разумне да привуку нове купце да купе имовину за продају у Јужној Каролини 2018. године.

Цене у Јужној Каролини износе мање од 100.000 долара. Ово је интересантно и за садашње становнике Јужне Каролине, и за људе широм Сједињених Држава који покушавају да се преселе у јефтинији део земље. То значи да ако своју кућу ставите на продају ове године, имаћете веће шансе не само да је продате, већ да је продате по повољној цени. Ако сте спремни да продате свој дом, можда се питате да ли постоји нешто што можете учинити како бисте били сигурни да ћете добити највише од тога.

И зато што тржиште некретнина за државу изгледа добро до краја 2018. године, то значи да имате могућност да добијете цену коју желите за ваш дом.

Цолумбиа, главни град, је већи град средње величине у држави Соутх Царолина. Са популацијом од 134,309 људи и 80 конститутивних четврти, Колумбија је највећа заједница Јужне Каролине. Колумбија је војни град.

Занимљиво је да Колумбија има више људи који живе овде и раде у компјутерима и математици него 95% места у Сједињеним Државама.

Комбинујући градске парцеле и осетљивост универзитетског града, Колумбија заиста има леп спој карактеристика. Иако није велики град, Колумбија је довољно велика да својим становницима и хиљадама студената који долазе сваке јесени понуди добру понуду, могућности и погодности. То је право мјесто за тражење некретнина за продају у Јужној Каролини.

Образовни ниво Колумбије је међу највишима у земљи. Доходак по глави становника у Колумбији у 2010. износио је 25.990 долара, што је средњи доходак у поређењу са Јужном Каролином и нацијом. Ово представља годишњи приход од $ 103.960 за четворочлану породицу. Колумбија је огромно етнички разнолик град. Људи који називају дом Цолумбиа описују себе као припаднике мноштва етничких и расних група. Највећи број становника у Колумбији

Извештај је беле, а следи црни или афро-американац. Важни преци људи у Колумбији су енглески, ирски, шкотски и италијански.

Чарлстон је још један занимљив град у којем ловачка некретнина продаје у Јужној Каролини.

У случају да нисте чули за то, тржиште некретнина у Цхарлестону је запаљено посљедњих година. Било је више купаца него продаваца, цијене кућа су се убрзано повећавале, ау овом тренутку нема знака да ће се то промијенити, чак и са повећањем каматних стопа.

У фебруару 2018. године на подручју три жупаније продато је 2.111 некретнина. То зависи од 2.040 огласа у фебруару 2017. и од 1.972 у фебруару 2016. Може бити да су продавци спремни да се повежу са групом заинтересованих купаца.

У фебруару ове године, куће су у просјеку имале 61 дан да добију прихваћену понуду, у односу на 69 дана у 2017. и 71 дан у 2016. години.

Просечна продајна цена за домове у три округа у фебруару 2018. године била је 257.500 долара. То је пораст од 7% у односу на фебруар.

Без обзира на то, тржиште некретнина у Чарлстону ће 2018. остати конкурентно.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 17966

Prodaja Сеоска кућа, South Carolina, Spartanburg, Lyman, 320 Mission Circle

7,480,963.59RSD
Prodaja
Сеоска кућа

120.77 m²
Ово је велики покретач кући; ниским трошковима одржавања и удобно. Она има много нових функција које обухватају: водовода, посуђе / веша, машина за су...
UNAVAILABLE
Cod. 6013

Prodaja Сеоска кућа, South Carolina, Columbia, Columbia, Columbia

38,504,959.65RSD
Prodaja
Сеоска кућа

120 m²
добра куца на продају
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB